CZEŚĆ I CZOŁEM KLUSKI Z ROSOŁEM!
Ale się dzieje się, od czego by tu zacząć! Może od kwestii kategorii Ciekawych Umiarkowanie albowiem ZDROWIE BULDOGA.
Moje oko było u jednego pana doktora okowego w Olsztynie, następnie u drugiego pana doktora okowego w Warszawie, a ostatecznie wylądowało u naszej łódzkiej pani "doktór". Jechaliśmy daleko, bo druga łódzka pani doktór przypuszczała, że mam jaskrę i dlatego jopa w oku zamiast maleje to rośnie

po wizytach u panów okowych nie wiemy już kompletnie NIC, bo ich diagnozy to jak niebo a ziemia. Jednak prawdopodobnie zamiast jaskry mam ZAĆMĘ (???) i jeden straszył, że oko mi wypłynie z yy.. oka i że trzeba kroić operacjować oko JUŻ

na szczęście Pan Warszawski miał inną opinię i nic nie kroimy. UFF! Za 3 tygodnie kontrul, więc się wszystko okaże szydło z worka..
Jeśli chodzi o moje samopoczucie to czuję się WYŚMIENICIE JAK NIGDY DOTĄD! Mówię Wam, IM STARSZY, TYM MŁODSZY

Mamcia jak to mamcia aż się martwi co mi się stało i wymyśla mnóstwo teorii, a tatko jak to tatko wymyślił, że steryd z oka przepływa mi do całego ciała i stąd taki nabuzowany bulgot jestem hehe

oczy jak pięć złotych, cały dzień biegam, nie śpię, szaleję, na spacerze tylko sprintuję z ojcem, buziaki rozdaję na prawo i lewo, nawet Mafi już ma dość zabawy ze mną!!

myślałby kto że taki leń się z niej zrobi.
W sobotę byłem z rodzicami i Mafi na spotkaniu/ szkoleniu z PANIĄ BEHAWIORYSTKĄ! Takie tresowane bulwy z nas są, ale o tym w następnym odcinku, by zostały jakieś tajne tajemnicki!

Buziole pysiole lecę rozrabiakować!