Teraz jest Pn kwi 07, 2025 10:28 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1252 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 63  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt gru 19, 2017 8:41 pm 

Marynarz Dom stały (4 psy)

Dziewczynka jak do nas trafiła ważyła 8 z kawałkiem na dzień dziejszy jak ją pani wet ważyła to waga wynosi prawie 11kg czyli jedzonko jej służy i dostaje nasz okruszek bulwich kształtów Pazurki obcięte i dziewczyna lepiej chodzi i biega . Brakuję jej strochę witamin ale już z tym walczymy . Obecnie walczymy z zapaleniem wezłów chłonnych i mamy antybiotyk do środy 27.12 jak będzie ok podczas kontroli to będziemy szczepić po nowym roku . A i najważniejsze cycuś mamusi będzie miał ściągany kamień z tyłu szczenki ponieważ ma tam zęba albo resztę kła tego nie wiadomo bo jest zarośnięty dziąsłem co może być orzyczyną że malinka ma stan zapalny wezłów . Buńcia kocha całą sobą łobuziara jak ich mało . Wiedziała jak urobić mojego Mareckiego że się w niej zakochał hee wymusza na nim wszystko a on daje się nabrać na te oczka .

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr gru 20, 2017 10:07 pm 

Marynarz Dom stały (1 pies)

Trzymam kciuki za Bunię. Pamelka jest po usunięciu zepsutych ząbków. Teraz śpi. Odpoczywa po ciężkim dniu. Pozdrawiamy Bunię.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 21, 2017 3:10 pm 

Dziś dzień szorowania dziewczyn chyba coś przeczuwa bo od rana foch na cały świat . Nawet miziania niechce . Na dworze akcja chodzcie siostry uciekamy . Na obiadek sarninka którą Bunia uwielbia . Antybiotyk dziś wypluwa jak nigdy .Nawet jak w kiełbasie ukryty to i tak wypluty a kiełbaska zjedzona .

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 21, 2017 6:59 pm 

Marynarz Dom stały (1 pies) Dom tymczasowy

Dziewczyny kiedyś polecały żeby ukrywać tabletki w masełku :) osobiście nie próbowałam, ale podobno działa

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 21, 2017 7:28 pm 

Kitty.Kate napisał(a):
Dziewczyny kiedyś polecały żeby ukrywać tabletki w masełku :) osobiście nie próbowałam, ale podobno działa

Działa, działa, u mnie jedynie w masełku idzie przemycic tabsy :-)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 21, 2017 8:08 pm 

Kapitan Dom stały (2 psy) Transport

Buldog francuski Bunia zacumowała w porcie u Agacia15163

Los naprawdę nie oszczędza Buni, z tego zdajemy sobie sprawę wszyscy. Teraz mówimy STOP i oddzielamy grubą kreską to co było. Bunia ma dom! Dziewczyna nigdzie się nie wybiera, bo gdzie jej będzie lepiej? Wiemy, że nigdzie. Nasza kruszynka ma super rodzinę, taką, na którą zasługuje, otwiera się i każdego dnia idzie do przodu.

Agata dziękujemy za pomoc Buni! Super, że ZB tworzą ludzie prawdziwie oddani psiakom! Gratulacje Agata i Bunia, a Lady i Fredce gratulujemy nowej siostry!!!

DS ma 14 dni na dopełnienie formalności adopcyjnych począwszy od dnia otrzymania umowy adopcyjnej na adres e-mail podany podczas rejestracji. Brak ich dopełnienia może skutkować ponownym skierowaniem psa do adopcji. Od momentu ogłoszenia decyzji Zarządu, DS pokrywa koszty utrzymania i leczenia psa.

https://www.facebook.com/Frida-Kr%C3%B3 ... ne/?ref=hl

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 21, 2017 8:59 pm 

Dom Fundacyjny

Gratulacje :D

Obrazek

Obrazek

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 21, 2017 9:16 pm 

Miał być anglik a jest francus jak ja Was ubustwiam Załogo he Bunia i Pamela szybka akcja dom tymczasowy oj przyznaję że nie było łatwo Pamela ogień dziewczyna Bunia przestraszony wychudzony okruszek i do tego moje 3 dziewczyny i 2 kawalerzy (kocury) ja sama mąż w trasie . Nie przespany weekend wizyta behawiorysty wiadro i mop jak ja sobie to przypomnę he ale dziś mogę powiedzieć z ręką na sercu było warto . Pamelka dochodzi do siebie u wspaniałych ludzi jest szczęśliwa i kochana a Bunia zmienia się z dnia na dzień . Tak na marginesie Marecki ma do mie że znowu ja adoptowałam a on chciał tym razem he Oficialnie dziś możemy powiedzieć witaj w rodzinie Buniu . Będziemy Cię kochać dbać o Ciebie do końca świta i jeden dzień dużej

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Pt gru 22, 2017 7:05 pm 

Mechanik pokładowy Dom stały (1 pies)

Gratulację. Kochana Buniu mam nadzieję, że to jest już Twój ostateczny wyczekany i wymarzony domek.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Pt gru 22, 2017 9:03 pm 

Marynarz

Cieszę się że Bunia ma dom. Mam nadzieję że szczęsliwy i na zawsze :) powodzenia Wam życzę i będę śledzić co u Was! Proszę ją wyściskać i wymiziać :D

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: So gru 23, 2017 5:07 pm 

Wspaniale wieści! Tak musiało być , widocznie Anglik nie byl wam pisany :D gratulacje!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr gru 27, 2017 8:49 pm 

Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej .

Załączniki:
Resized_20171227_195903_8684.jpeg
Resized_20171227_195903_8684.jpeg [ 97.42 KiB | Przeglądane 539 razy ]
Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 28, 2017 7:45 am 

Własne łóżeczko najlepsze jest :lol: potwierdzam :lol:

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 28, 2017 9:44 pm 

Starszy Marynarz Dom stały (3 psy) Transport

Naprawdę ogromnie się cieszę. U mnie też miał być angol a są dwa najkochañsze francuzy:-)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Pt sty 12, 2018 9:46 pm 

Witamy u Buni jest wszystko dobrze a można powiedzieć że bardzo dobrze za tydzień szczepimy bo trzeba odczekać od odrobaczenienia Bunia kondycyjnie się poprawiła i się robi okrąglutka dostaje mięśni których było brak jak do nas dotarła .

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr sty 17, 2018 8:11 pm 

Super! Oby dalej do przodu :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz sty 18, 2018 10:07 pm 

Starszy Marynarz Dom stały (3 psy) Transport

Świetnie:-) brawo dla Was :-)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: So sty 20, 2018 12:27 pm 

http://zmniejszacz.pl/galeria/5a631cae46695/bez-nazwy

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: So sty 20, 2018 2:41 pm 

Mechanik pokładowy Dom stały (1 pies)

Dwa cudaczki :) Bunia jak zwykle urocza panna.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz lut 08, 2018 1:46 pm 

Bunia robi ogromnę postępy nie boi się chodzenia na dwór lubi spacery kocha jazdę autem uwielbia wskakiwać na stół i podpijać kawę wiec musimy mieć oczy do około głowy . Ostatnio robiliśmy morfologię pełną żeby można było worowadzić dietę RAW polegającą na karmieniu tylko i wyłącznie surowym mięchem ponieważ suche karmy u nas średnio się spisują i mamy alergików w domu Lady alergia pokarmowa i kontaktowa Freda alergia na drób i dziczyznę Bunia Drób i zboża i białko z robaków co nas bardzo zdzwiło nawet weta bo sam nam kazał taką karmę kupić bo jest najlepsza a tu taki psikus Bunia jej nie może . Bunia ma wszystkie szczepienia odrobaczona i ściągnięty kamień nie wiem czy pamiętacie jak pisałam o zębie zarośniętym w dziąsło który powodował u Buni stan zapalny w organizmie mamy ogarnięty został oczyszczony z martwej tkanki dziosła spiłowany bo był ułamany i zabląbowany i tylko musimy co jakieś 6miesięcy kontrolować i będzie dobrze do tego Buni usunęli 4 zepsute zęby z przodu i stylu i nasza Bunia jest szczerbata do tego stopnia że zdaża się jej ślinić przez te szpary z przodu jak da zrobić fotkę to wam pokaże a po zatym jest kochana w tym roku chcemy się wybrać na zlot więc biedzie można nasze skarby zobaczyć pozdrawiam

Offline Zobacz profil  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1252 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 63  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]