Teraz jest Śr maja 07, 2025 1:24 am

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 466 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz gru 07, 2017 11:38 am 

Starszy Marynarz

Dlatego my sie staramy naszego dziak nie wpuszczać nawet do sypialni. Bo kursuje po nocach. Chociaż nie powiem, wydoroślał od czasu życia z Bobem. I teraz już coraz częściej może z nami spać, bo ładnie śpi a nie lata po całym łóżku, po naszych głowach, i po podłodze.

Niemniej uważałabym, bo jeśli łóżko macie wysoko to schodząc może sobie Bobiszcze coś zrobić. Bo jednak ta zdrowa łapa, wcale zdrowa nie jest. A schodząc musi utrzymać całe to 27kg.

Pamiętam latającą białą dupę Bobiszcza. Najpiękniejszy widok świata.

Suuuper fajno, że ożył.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 07, 2017 1:24 pm 

Z Nami Bob od początku śpi w jednym pomieszczeniu i było naprawdę super, dokąd nie zaczął wchodzić do łóżka...
Ale Kuba będzie w sobotę w domu więc zamontuje bramkę ;), więc skończy się spanie z Nami w sypialni i będziemy tymi wyrodnymi :lol: może kiedyś zrozumie, Że to dla jego dobra ;)
Ostatnio zaczął też popłakiwać za Nami jak jesteśmy w innym pomieszczeniu, więc się Bobster chyba do Nas przywiązał :D
MILENA.

PostNapisane: Cz gru 07, 2017 3:17 pm 

Starszy Marynarz

U nas całe życie odbywa się na parterze. Z kuchnią otwartą. Ale...jak oboje zniknęliśmy w jakimś pokoju to leżał pod drzwiami. A jak kiedyś wyszliśmy na ogród i drzwi domknęliśmy - a Bob się skapnął, że tylko on został w domu - to nam drzwi pogryzł próbując je przesunąć! (on jest baaaardzo mądry!).

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 07, 2017 8:03 pm 

Dom Fundacyjny

Hhahahaha dobry dobry :lol:

Obrazek

Obrazek

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 07, 2017 10:16 pm 

Hej!
Bob dostał "nowe imię" od siostry synka, a mianowicie według niego Bobster nazywa się.... ŚWINIAK! :lol: i przez to czasami i mi zdarza się powiedzieć tak na Niego :D
A z niego przecież taki piękny Pan Buldog, który potrafi każdego rozkochać i czasami "opieprzyć" :D
Obrazek
Ogólnie Bob lubi robić kupę przy śmietniku (bo jest blisko i nie musi daleko chodzić :lol: )i jak trzeba wyrzucić śmieci przy takiej pogodzie to jest istne pole minowe :lol: i sprzątać nie nadążam :shock: ale ja tam w sumie "lubię" jego kupę, bo wolę jak jest niż jakby miało jej nie być :D
MILENA.

PostNapisane: Pt gru 08, 2017 12:39 am 

Starszy Marynarz Dom stały (3 psy) Transport

Bobus świetnie wyglądasz:-)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Pt gru 08, 2017 7:44 am 

Model jak się patrzy :-)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: So gru 09, 2017 1:13 pm 

Marynarz Dom stały (1 pies) Dom tymczasowy

Taki dostojny na tej fotce :D

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: So gru 09, 2017 5:50 pm 

Starszy Marynarz Dom stały (4 psy)

Efektowne zdjęcie i efektowny majestatyczny buldog.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr gru 13, 2017 8:55 pm 

Hej!

Bobuś z dnia na dzień urzeka mnie swoją urodą! Nie mogę się napatrzeć na niego i jest moją prywatną modelką :lol:.
Dla wszystkich niedowiarków zdjęcia Przystojniaka, którego uroda nigdy nie przeminie!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tak mnie rozczulają te fały i wystające ząbki :) Ostatnio Bob ma wielką fazę na uczucia i jak ktoś jest na podłodze to nie ma opcji, ze pozwoli z niej wstać :) Dziś kolejny raz z rzędu wylizana zostałam cała! Uszy, ręce, nogi, twarz i to z taką dokładnością :lol:.

Na dniach będę robić urwisom matę węchową i zobaczymy jak będzie się sprawdzać i czy będzie z niej trochę radości :roll: bo zainteresowanie mam nadzieję będzie.
MILENA.

PostNapisane: Śr gru 13, 2017 10:06 pm 

Starszy Marynarz

U mnie była mata. Rocki średnio. A Bob nie pamiętam - chyba nie do końca wiedział o co chodzi. I średnio szukał. Ale też specjalnie nie uczyłam...

wyjatkowo piekny!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr gru 13, 2017 10:08 pm 

Dom Fundacyjny

A zęby jakie równe :D :D :D

Obrazek

Obrazek

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr gru 13, 2017 10:40 pm 

nataliastrz napisał(a):
U mnie była mata. Rocki średnio. A Bob nie pamiętam - chyba nie do końca wiedział o co chodzi. I średnio szukał. Ale też specjalnie nie uczyłam...

wyjatkowo piekny!

U Nas obstawiam Franio I Skifer będą się cieszyć bo Oni lubią tego typu rzeczy więc ja na pewno będę usatysfakcjonowana :D A propo Boba to jestem ciekawa jak to będzie. Mam nadzieję, że chociaż troszkę się tym zainteresuje ;)
MILENA.

PostNapisane: Cz gru 14, 2017 7:43 am 

Model jak się patrzy :-)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 21, 2017 8:47 pm 

Hej!
Wczoraj w końcu po komplikacjach dotarły do Nas obroże z Fransji Elegansji i jestem zachwycona!
Mam nadzieję, że moi Chłopcy również chociaż widzę, że Franiowi trochę przeszkadza bo nie jest przyzwyczajony. Bob jak zdjęłam jemu szelki to był w niebie i od razu chciał je gryźć :shock: :lol:
Chłopcy oczywiście dostali takie same obroże bo są przecież od jednej matki :oops:

Obrazek

Wzór według mnie jest bardzo fajny.
Niestety przez Boba fałdy na zdjęciu nie widać jak prezentuje się w obroży, ale wrzucę zdj Frania bo dał radę przypozować :D

Obrazek

Zauważyłam też, że Bob mając szelki na smyczy chodził bardzo ładnie, a na obroży buntuje się i nie chce się nawet ruszyć... a jak tylko odpięłam smycz to zaczął biegać i normalnie się załatwił. Myślałam, że taka opcja będzie dla niego wygodniejsza.
Starałam się dziś zrobić chłopakom chociaż jedno sensowne zdjęcie, ale uchwycić trójkę to jest jednak wyczyn :lol:. Zawsze znajdzie się taki co wszystko zepsuje :lol: Frania wszystko rozprasza, Bob nie może usiedzieć w miejscu i ciągle podaje łapę, a dziadek Skifer staje na dwóch łapach :lol: :lol:

Obrazek

Bob oczywiście pod Naszą nieobecność wskakuje na łózka, a jak zastawiamy je krzesłami to je zrzuca i wskakuje. Dziś nie mogłam się powstrzymać i zanim "sprowadziłam go na ziemię" musiałam zrobić mu najpierw zdjęcia :roll:

Obrazek

Dziś znów było pranie legowisk, bo Bob tak zasikał, że nie dało się wytrzymać. Nie wiem które to już pranie w ciągu dwóch tygodni :shock: ale Bob sika tylko na miękkie boki :shock: :shock:
Zauważyłam, że na koc, który przywiózł od Kasi nie sika, więc nie wiem, przy nie przystać tylko na kocach...
A i zapomniałabym o najważniejszym, dziś jak zabrałam legowiska do prania to Bob otworzył sobie szafę i wyjął sobie z niej poduszkę! Z początku myślałam, że zrobił to niechcący, że zaczepił i wypadła, ale przy mnie "wypadłą" znów :shock: więc niezły spryciarz z niego :lol:

Obrazek

A wygląda na takie niewiniątko ;)
MILENA.

PostNapisane: Cz gru 21, 2017 10:20 pm 

Marynarz Dom stały (1 pies) Dom tymczasowy

Haha a to spryciarz :D a uroda faktycznie wyjątkowa!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Cz gru 21, 2017 11:18 pm 

Starszy Marynarz

Bobster jest cholernie mądry. On po kilku tygodniach skumał, że można próbować obejść barierkę na schodach przez szpary w poreczy (nie udało sie, bo zdrowotnie nie dał rady).
Ale na przykład Rocki przez 2 lata nie wpadł na to.

Bob jest naprawdę mądrym psem. Do tego przesłodkim!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: So gru 23, 2017 12:22 am 

Niezły cwaniaczek z niego a fotka calwj trójcy świetna :-)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr gru 27, 2017 11:50 am 

Hej!
Muszę Wam powiedzieć, że Bobster to niezły zdrajca :!: Jak nie ma Kuby to jest tulenie, całowanie i w ogóle miłość, a jak tylko On się zjawia to Bob ma mnie głęboko :!:
Podejdzie czasami, żeby go pogłaskać, ale o buziakach mogę zapomnieć :shock: Rano nie przychodzi się nawet do mnie przywitać buziakiem :lol:
Ale w takich chwilach jak teraz, gdy nie ma Kuby... :roll: Bob znów mnie kocha i nie odstępuje mnie na krok i gdy siedzę przy biurku dba o bliskość i mnie pilnuje :mrgreen:

Obrazek
MILENA.

PostNapisane: Śr gru 27, 2017 12:13 pm 

jaki kochany, nawet niestraszne mu twarde podłoże tak kocha maminkę :lol: :lol: :lol:

Offline Zobacz profil  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 466 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]