MalAcetic mamy i my. Świetne są. I Bobowi przemywamy nimi wszystkie fałdy i łapki - również od spodu, między palcami.
I tak przemyte mamy smarować Aptus Derma Spot on - również między palcami.
https://www.aptuspet.com/Produkty/g=Ps% ... =197371687I muszę powiedzieć, że Derma Spot-on jest zajebisty! Serio. Widzę po bruzdach pod oczami - że są suche.
A jeśli chodzi o buldozie łapki - to niestety przestrzeń między palcami źle znosi wilgoć...
Są też świetne chusteczki z Cloxydermu - ale są droższe (Malacetic kupiłam ostatnio 100szt za 50zł, a Cloxydermowskie za 40szt zapłąciłąm 80zł. Mają inną substancje aktywną.
Ale dermatolog powiedziała, że na łapki dla Boba mam stosować spokojnie Malacetic.
Co do uszu - my próbowaliśmy Borasolem, i nam się nie sprawdzało. Ale polecono nam również propolis. Tylko u nas nie było żadnej bakterii - bo propolis stosowaliśmy u Rockiego.
Bob miał drożdzaki - to miał zawiesine do ucha 3 razy dziennie aplikowaną. I raz dziennie miał czyszczone uczy Cloxyderm Oto.
I zgubiłam się - na jakiej on w końcu jest karmie?
Bob jest na Trotvet OHD. I nie wiem czy Rocki też na nią nie przejdzie. Bo np. karma z ryżem rockiego zawala szlamem - uszy czarne, fałda nad nosem czarna, w oczach ropa...teraz jest na Simpsonie - i to na razie najlepsza karma jaką miał...ale pewnie przejdziemy też na Troveta może nie OHD, ale któryś inny smak

Trzymam kciuki za miśka - bo pięknota straszna!