Ahoj kamaraci

)) hmmmm... napisac kilka slow o sobie.... No to zaczynamy

Kacha mama 8letniego Borysa i 5letniej Natalki,przy czym Natalia to nasz nowy ale jak by od zawsze czlonek rodziny

adoptowana trzy miesiac3 temu,wyczekana i wysniona! Po dlugich staraniach jest juz z nami

Jak dzis pamietam pierwsze nasze minuty.... telefon z zalogi byl jak lek na cale zlo....! "KASIA JEST SUCZKA ,BULDOG ANG LAT 5,MOZE MIESZKAC Z DZIECKIEM.PILNIE POTRZEBNY NOWY DOM,JEST POD WARSZAWA,MOZE NIE MA NAWET IMIENIA....RESZTA TO KinDER NIESPODZIANKA..."niezastanawialam sie nawet minute! Odpowiedz byla jedna "CZEKAMY NA NIA!" To byla sobota.... caly dzien oczekiwan...do konca nie wierzylam ze w koncu w naszym domu znajdzie sie nowe zycie! Szybko kupione miseczki,jedzonko.czekanie,czekanie,czekanie....czulam sie jak bym adoptowala dziecko!i tak jest po dzis dzien

O 23 po milionie godzin (tak mi sie wtedy wydawalo)przyjechala! Pod opieka cudownych ludzi cala i zdrowa

)) Zadzwonil telefon"jestesmy" dreszcze mialam jak dziecko otwierajace prezent pod choinke

biegne wiec jak szybko sie da na parging ze zlamana noga ;p taka sytuacja.... Mement gdy otwarl sie bagaznik auta zapamietam jako BEZCENNY!poplakalam sie....!!!radosc jaka mnie wtedy ogarniala jest nie do opisania...♡ moje pierwsze pytanie to oczywoscie o imie,no bo jak mam sie z nia przywitac...? NATALKA ,haha...siedziala tak spokojnie z usmiechem na pyszczku jak by tak mialo byc! Ufnie poszla ze mna do domu od pierwszego dnia byla cudownie kochana!oczywiscie z czasem sie rozbrykala

ale wiem ze nasze pierwsze wspolne dni byly od poczatku radosne i dla niej i dla nas! I tak juz trzeci miesiac jak trzeci rok mija nam ogarniety miloscia,radoscia i szczesciem! Natalka jest jak moj cien:) nie odstepuje na krok...spimy razem,jemy,bawimy sie i smucimy...! Borys jest idealnym czlowiekowym bratem

razem sie wyglupiaja razem spia! Czasem nawet sie kluca jak to brat z siostra :p ale kazde z nich zna swoja granice! Jestem w pelni przekonana ze Natalka wniosla do naszego domu wielka bezwarunkowa milosc!!!! Wszystkim adopcyjnym rodzinka zycze tak cudownych przezyc jak nasze!!!! Przesylamy nasza pozytywna energie!