Dzisiaj Celinka wybrała się na zakupy i wybrała sobie bardzo ładne legowisko, gustowną kurteczkę i hipsterskie szelki.
Apetyt ma ogromny ale Doktor Iza mówiła aby utrzymać ją przy aktualnej masie przynajmniej do sterylizacji więc próbujemy jej nie przekarmiać (bardzo trudna próba dla nas).
Jutro o godz. 9:00 Celina ma konsultację kardiologiczną i USG serducha a wcześniej pobranie krwi u mega fajnej Doktor Izy.
Dobre Człowieki są wśród nas. Dzisiaj podczas zakupów Pan sprzedający ciuszki był tak zachwycony Celiną i jej smutną historią, że dał jej w prezencie ubranko mimo, że chcieliśmy zapłacić on stanowczo odmówił. Powiedział, że miał kiedyś Bulldoga Angielskiego i kocha te psy.
rosinka napisał(a):
Ale się ciesze ze Celina do Was trafiła będzie bardzo szczęśliwa. Lęk- spróbujcie ćwiczyć jak najszybciej- posadzcie ja w koju "zostań" i znikacie jak siedzi pochwała (nagroda) jak płacze albo pędzi za Wami powtórka i tak wiele wiele razy aż złapie i oczywiście wydłużacie czas znikania a w ciągu dnia niech trochę też poleży "u siebie"(to tak w skrócie bo pewnie to wiecie)

powodzenia
Dzięki bardzo za podpowiedź. Na pewno skorzystamy.
Małgorzata napisał(a):
Celinę miał nawet okazje widzieć u weterynarza Stefan i nie omieszkał jej napyskować
Pomimo warunków z jakich została odebrana super z niej dziewczyna. Trzymam za Was kciuki i czekam na więcej zdjęć

Dzięki bardzo. Celina pozdrawia zaczepnego Stefana i statecznego Leona

Jola napisał(a):
Moja Pani numer 32. Czy dojechała do ciebie evah jeszcze z tą tasiemką na szyi? Niesamowicie odważna panna, nie miała zamiaru siedzieć z resztą odebranych tylko koniecznie z przodu na kolankach. Urocza dama, tyle buziaków od niej dostałam, teraz ślę do niej zwrotne!
Ona była razem w boksie z Gustawem. Trzeba uważać na nią, mam nadzieje że nie jest w ciąży

USG niestety wykaże, to dopiero po 4 tygodniu.
Proszę o przekazanie Pani wet Izie, że była zamknięta razem z samcem.
Tak dojechała z tasiemką. Po przyjechaniu do domu od razu zdjęliśmy jej traumatyczną wstążkę. Celina również przesyła buziaki.
Jutro przekażemy Pani Doktor Izie, że była w jednej klatce z Gustawem.
AnnaNieuwkoop napisał(a):
A może Celka jest mamusią Pyzy i Loli??
Jest to bardzo prawdopodobne. Są bardzo podobne do Celiny.
lovebull napisał(a):
ej to może być faktycznie możliwe, skoro jej wiek oszacowano jednak na 4-5 lat

grunt, że Celinka trafiła do kochającego domku i teraz wszystko już będzie dobrze

całujemy i pozdrawiamy szczęśliwą rodzinkę!

Również całujemy i pozdrawiamy.
Małgorzata napisał(a):
Iza mi mówiła że albo jest po cieczce albo przy nadziei bo ma rozpulchnione narządy. Widać zresztą gołym okiem. Tego jeszcze nie było, narodzin w Załodze

Oddaje mocz z krwawym skrzepem. Dzisiaj rano myśleliśmy, że zaczęła się ruja. Myliliśmy się jednak.
Czekamy na jutrzejszą konsultację

Załącznik:
12366818_10206843717204622_1426353419_n.jpg [ 27.02 KiB | Przeglądane 1766 razy ]
Załącznik:
Komentarz: Cela ogląda mecz polskich szypiornistek z rosjankami :)
IMAG0096.jpg [ 211.89 KiB | Przeglądane 1766 razy ]
Załącznik:
Komentarz: Celinka w sprezentowanym ubranku :)
IMAG0101.jpg [ 155.27 KiB | Przeglądane 1766 razy ]
Dzięki za ciepłe, dobre, miłe słowa i życzymy Wam i Waszym Bullwom tego samego x2