HEJ!!!WITAMY !!!!
Bardzo dlugo nas nie bylo !!!! za co serdecznie przepraszamy !!!!
Na telmialam ciagly problem z forum nie mowiac juz o zdjeciach ...a i tez najnormalniej w swiecie nie mialam czasu ..
Szczerze uwazam ,ze fajni jest napisac cos po tak dlugim czasie ,a nie klepac co dzien niepotrzebne rzeczy ...
tak wiec ...
Nie była to miłość od pierwszego wejrzenia ,lubiłyśmy się ale nie byłotej iskierki .
Na ten moment .... moje dziecko wkurza sie na mnie ,że wiecej czasu poświęcam Mieci niż jemu a na nią jest zly że chodzi za mną

co nie zmienia faktu iz oni bardzo sie przyjaznia !!
za to ja z Mietka opalam sie na balkonie ,gotujemy razem oczywiscie w lazience tez razem (zawsze)
na lozku zawsze razem ,przed telewizorem tez razem ,a z mezem ...jakbyscie wszyscy zobaczyli jak na siebie patrza

jak w takich romantycznych filmach !! musze zrobic zdjecie !!!
1,5 r temu przeprowadzilismy sie to naszego wlasnego domu gdzie Mietka naprawde poczula sie jak u siebie ,co oznacza ,ze zaczela go pilnowac co jest mega smieszne

pies ktory jest najspokojniejszym psem na swiece tak naprawde boi sie innych psow i omija je lukiem ,dzieci moga z nia robic co chca a do ludzi jedynie podchodzi do glaskania i oczywiscie po jedzenie ,nagle na kuriera tak warczy i szczeka ze biedny szybko odskakuje albo sie boi
w tym czasie kiedy niestety musimy przesiadywac w domu widze ogromna zmiane w tym psie ,fajnie jest sie czasem tak zatrzymac i zwrocic uwage na wiele cennych momentow ,ktorych nie zauwazamy
Mietka to nie jest juz mlody pies ,no moze w ksiazeczce 8 lat to nie jest duzo lecz przez to co przezyla na poczatku tej drogi wiek jest troche inny ,potrzebuje duzo ale to naprawde duzo snu ,czasem sie zastanawiamy jak to jest mozliwe ale ale czasem wlaczy sie jej prawdziwy buldog ten bez zachamowac skaczacy po wszystkim i wszystkich ...
Ok to teraz moze cos zdrowotnie .
jesli chodzi o te nieszczesne lapki to praca byla tak idealnie wykonana ,że ni ma mozliwosci zeby ktos zauwazyl pooperacyjne mankamenty
Obecnie walczymy z alergia ... wykapalam ja w szamponie BEAPHAR dla bialowlosych i niestety bardzo nas uczulilo ...
Badania krwi i moczu robilismy w styczniu i wszystko jest w jak najlepszym porzadku .
JAK DLA MNIE JEST NAJPIEKNIEJSZYM BULDOGIEM OCZYWISCIE !!!!
TAK WIEC MOI DRODZY W TYM CIEZKIM CZASIE PRZEKAZUJEMY DUUUUZO USCISKOW I BUZIACZKOW
POZDRAWIAMY CALA RODZINA!!!!